Radesol Rolluiken


KWALITEIT KAN OOK BETAALBAAR ZIJN.

ROLLUIKEN


Of je nu rolluiken kiest voor de extra privacy en de inbraakwerende eigenschappen of omdat u tijdens de koude en de te warme dagen wenst te genieten van de isolerende eigenschappen, de Radesol rolluiken zijn ideaal.

De Radesol rolluiklamellen zijn ofwel geproduceerd uit PVC ofwel uit geïsoleerd aluminium. Op zoek naar meer gebruiksgemak? Kies dan voor de geautomatiseerde modellen met of zonder afstandsbediening.

We verdelen de rolluiken onder in 3 verschillende modellen: traditionele rolluiken, voorzet rolluiken en de combi rolluiken.

TRADITIONELE ROLLUIKEN

De traditionele rolluiken kunnen enkel geplaatst worden indien er tijdens de bouw in de binnenmuur een uitsparing is voorzien.

Deze modellen zijn zo goed als onzichtbaar van buiten uit en ze vormen dan ook een mooi geheel met de woning.

Na de plaatsing voorzien wij aan de binnenzijde van de woning een rolluikkast. Uiteraard kan u kiezen uit heel veel kleuren om de rolluiken helemaal volgens uw wens te hebben.

VOORZET ROLLUIKEN

Geen uitsparing voorzien in de binnenmuur van de woning? Geen probleem!

De voorzet rolluiken worden aan de buitenzijde van de woning gemonteerd en zijn nagenoeg voor elk type raam mogelijk.

De verschillende kleuren en modellen van buitenkasten maken dat voor iedereen een perfect alternatief beschikbaar is.

COMBI ROLLUIKEN

Bij een combi rolluik vormt het rolluik en het raam één geheel, wat de isolatie en esthetiek ten goede komt.

Ook bij verbouwingen kan voor combirolluiken gekozen worden, zelfs indien er bij de oorspronkelijk bouw geen rolluiken voorzien werden.

De kleur van de opbouwrolluiken worden automatisch aangepast aan de kleur van de ramen, waardoor een extra accent op het geïntegreerd geheel gelegd wordt.

ROLLUIK LAMELLEN

De rolluikbladen zijn gemaakt uit dubbelwandige PVC of aluminium lamellen. Heeft u een beperkt budget? Dan zijn de PVC lamellen de perfecte keuze. Door de tussenliggende kamers voldoen ze aan alle isolatie normen.

De aluminium rolluiklamellen zijn standaard voorzien van isolatieschuim. Omdat aluminium een grotere draagkracht heeft, zijn grotere rolluiken met een betere stabiliteit mogelijk.

Natuurlijk kan je ook een van de vele kleuren kiezen om jouw lamellen te personaliseren.