Radesol Werkwijze


KWALITEIT KAN OOK BETAALBAAR ZIJN.

RADESOL WERKWIJZE


Onze jarenlange ervaring hebben wij kunnen opbouwen door steeds kwaliteit te leveren en door goed te luisteren naar de behoeften van onze klanten.

Wij hebben de afgelopen jaren heel veel projecten mogen uitwerken en realiseren en zijn daar heel erg trots op! Ook uw project wensen wij graag uit te voeren.

Wij werken dan ook steevast volgens het "Radesol Stappenplan".STAP 1: STUDIE EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Nadat wij u hebben ontvangen in onze showroom en/of we precies weten wat u zoekt, zal een technisch medewerker van Radesol bij u langskomen voor een opmeting op locatie bij renovatie.

Dit is niet van toepassing bij nieuwbouw of verbouwing aangezien we dan volgens de technische plannen werken.


STAP 2: GEDETAILLEERD OFFERTE

U ontvangt van ons een gedetailleerde prijsofferte met een exacte beschrijving van de uit te voeren werken. Wij vermelden ook in detail wat de gebruikte materialen zijn voor uw project en de afwerkingen.

Er is geen detail dat u mist.


STAP 3: PLANNING EN PLAATSEN VAN BESTELLING

Zodra u ons de werken toevertrouwd, starten wij met het plannen en het plaatsen van uw bestelling in het atelier. Het is de bedoeling dat wij uw project zo snel mogelijk kunnen realiseren.

Bij een renovatie project, komt een technische afgevaardigde van Radesol nog een keer bij u langs om de exacte afmetingen van de ramen en deuren op te meten.

In geval van een nieuwbouw project, overhandigen wij u alle documenten ivm dorpelplannen, planning enz...


STAP 4: REALISATIE EN AFWERKING

Zoals overeengekomen zijn onze installateurs op de afgesproken datum ter plaatse om de werken uit te voeren.

Onze mensen staan in voor het uitbreken en verwijderen van oude ramen en deuren bij een renovatie. Het plaatsen van de nieuwe deuren en ramen en de perfecte afwerking van de geplaatste materialen.